Creatief met
karton

Karton is een inspiratie voor een heleboel ontwerpers en kunstenaars.
Zo zijn er al de mooiste lampen, tafels, stoelen, vazen en bestaat er zelfs een heel huis van karton!

Je kunt zelf ook leuke dingen maken van onze drankkartons. Karton is makkelijk te bewerken, en toch stevig. En de verpakkingen zijn nog waterdicht ook! Zo geef je een tweede leven aan je verpakking. Nog mooier, stijlvoller of grappiger. Om te beginnen, hebben we hieronder een aantal ideetjes voor je verzameld. Eenvoudig om te maken en leuk om te gebruiken.

Pinterest Galerie

Heb je zelf een creatief idee wat je met onze drankkartons kunt doen? Maak een foto van je creatie en beschrijf hoe je ze gemaakt hebt. Stuur je creatie in en wie weet zie je ze dan binnenkort terug in de galerij.

stuur in!

TTP_creatief_content-01

Portemonnee

Bescherm je buit

Van een Tetra Pak verpakking kun je een hele leuke portemonnee maken! De dop kan je zelfs gebruiken om de portemonnee te sluiten.

TTP_creatief_content-02

Vogelhuisje

Voor handige vogels

Tetra Pak houdt van de natuur. En de natuur van ons, helemaal als je van een verpakking een vogelhuisje maakt met voer. Let maar eens op wat voor vogels ineens je tuin komen bezoeken!

TTP_creatief_content-03

Catamaran

Behouden vaart

Laat je Tetra Pak-verpakking het ruime sop kiezen! Het is niet moeilijk, als je de juiste spullen hebt. En je hebt er veel plezier van; helemaal met water in de buurt, maar in een badkuip kan natuurlijk ook.

Visit Pinterest's profile on Pinterest.